Blomster / Gravmonumenter

Blomster

Det skal være vakkert ved livets slutt og vår blomsterdekoratør, Elin Strømsodd, har lang erfaring med både blomsterbinding og sorgbinderi.

Blomsterpyntingen i en begravelse eller bisettelse kan gjerne være tradisjonelle kistedekorasjoner, blomsterhjerte og kranser, men det kan også være med symbolikk fra avdødes liv.

Rammene rundt en gravferd er med på å fortelle en historie om avdøde. Den kan gjerne gjenspeile interesser og personlighet. Det er viktig for oss å kunne formidle hva som var ønsket til den avdøde, og pårørendes ønsker. Valg av blomsterdekorasjoner ved gravferd kan fortelle mye om en person. Fargene på blomstene kan symbolisere tilhørighet. Ved et farvel med et friluftsmenneske kan interesse for skog, fjell og natur symboliseres med f.eks. bruk av gress, mose, lyng og granbar.

Gravmonumenter og/eller inskripsjon

Det finnes mange forskjellige typer gravstøtter å velge mellom. Vår samarbeidspartner er Hønefoss Stenhuggeri. Dette er et av de eldste stenhuggeriene på hele Østlandet. Her tilbys det et bredt utvalg av gravstøtter som kan imøtekomme nær sagt alle ønsker når det gjelder steintyper, overflate og skrifttype. For mer informasjon gå inn på

http://www.honefoss-stenhuggeri.com/